sliw Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Ogólnie jest to drobiazg ale dla mnie dość potrzebny .... Do czasów aktualizacji do 1.6.1.5 przez wszystkie wersje miałem jednolitą opcję w stylu: NAZWA PRODUKTU - Kolor : Granat, Rozmiar : Large, długość : Tall Teraz pozmieniały się te ustawienia , co niestety troche przeszkadza mi w dwóch rozwiazaniach które listują mi te produkty z bazy i potrzebuje je posortować Obecnie mam pomieszaną kolejność atrybutów raz jest najpierw kolor raz rozmiar Czy ta zmiana może być spowodowana samą opcje aktualizacji i w nowych prod już jest inaczej, czy bardziej zależy to od sposobu generowania atrybutów ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Wejdź w atrybuty i poprzeciągaj ich kolejność, powinny się odświeżyć. Wszystko przez nowoczesność typu "drag & drop", w starszych wersjach były normalne dynksy góra/dół i upgrade tego nie aktualizuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts