eci_kluczbork Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 (edited) Witajcie, w tłumaczeniach tego nie mam, w tłumaczeniu modułów wyskakuje: Uwaga, Twoja konfiguracja PHP ogranicza maksymalną ilość pól przesyłanych za pomocą formularza1000 dla max_input_vars.Poproś swojego usługodawcę hostingu o zwiększenie tego limitu do przynajmniej 2134, albo będziesz musiał edytować pliki tłumaczenia napisałem do admina niestety czas goni podpowie ktoś gdzie to ręcznie mogę zmienić ? Dokładnei napis "Kontakt z nami" na "Kontakt" fotka w załączniq to samo z napisem Zaloguj się, chcę zrobić tylko "Zaloguj" proszę o pomoc dziękuję Edited May 31, 2016 by eci_kluczbork (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 w jednym z tych dwóch miejsc: 1) modules/blockcontact/translations/pl.php lub jeżeli plik istnieje, to tutaj:2) themes/YOUR-THEME/modules/blockcontact/translations/pl.php $_MODULE['<{blockcontact}prestashop>blockcontact_02d4482d332e1aef3437cd61c9bcc624'] = 'Kontakt z nami'; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eci_kluczbork Posted May 31, 2016 Author Share Posted May 31, 2016 w jednym z tych dwóch miejsc: 1) modules/blockcontact/translations/pl.php powyższe jest ale zmiana nic nie dała wymuszenie kompilacji również Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 lub jeżeli plik istnieje, to tutaj:2) themes/YOUR-THEME/modules/blockcontact/translations/pl.php a ten? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eci_kluczbork Posted May 31, 2016 Author Share Posted May 31, 2016 No tego nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Pewnie masz jakiegoś klona tego modułu od szablonotwórcy twojego tematu. Masz tryb serwisowy w sklepie to ciężko coś konkretnie powiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts