Jump to content

Kilka zmian w szablonie

eci_kluczbork

Recommended Posts

Witam serdecznie, mam kilka pytań odnośnie dokonania zmian w głównym szablonie, bardzo proszę o pomoc ;)

1. Nowości/Popularne/Najczęściej kupowane -  chciałbym mieć to mniejsze i bez tych ramek dookoła napisów

2. Napis w ramce na produktach "Szybki Podgląd" /na zdjęciach - da sie zastąpić małą lupką pojawiającą się po najechaniu? To co jest zasłania całe zdjęcie.

3. W którym pliku mogę dodać kod < center > aby nazwy produktów i ich ceny na stronie głównej wyświetlały się na środku pod zdjęciem ?

4. Jak usunąć tło przycisku "Więcej" produktu na głównej ? Chcę mieć sam napis, bez przycisku.

5. Przycisk dodaj do koszyka - chciałbym zamienić na zdjęcie koszyka, nic więcej.

6. Bądź na bieżąco - chciałbym wywalić wszystkie ikony poza FB i dodać instagram

7. Jak mogę zmienić główną czcionkę, tak aby wszędzie była wybrana przeze mnie, na stronie głównej, stronach produktów i wszędzie?

8. Zmiana dużych NAZW KATEGORII na stronie głównej aby "ODZIEŻ" było -> "Odzież"

9. Zalezy mi na umieszczeniu koszyka, kontaktu i Zaloguj na środku , tak jak na załączonej fotce, a obok nich przenieść pole "szukaj" (jak na fotce).

Z góry serdecznie dziękuję za wszelką niezbędna i cenną pomoc ;)

post-878506-0-24278400-1464675628_thumb.jpg

Edited by eci_kluczbork (see edit history)