john1971 Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Καλημέρα.Θα μπορούσε κάποιος να βηθήσειpvw all;azoyme to 23% σε 24%? Link to comment Share on other sites More sharing options...
01generator Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Καλημέρα, Θα πας εντοπιότητα > φόροι και θα αλλάξεις ότι χρειάζεται με τους καινούργιους συντελεστές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1971 Posted May 31, 2016 Author Share Posted May 31, 2016 Ευχαριστω!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artcandle Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 (edited) καλημέρα, θέλω να αλλάξω το φπα στο 24% αλλά θέλω να κρατήσω της τιμές απο ολα τα προϊόντα μου στις τιμές με το 23%, δηλαδή να απορροφήσου εγώ το 1% γίνετε? η πρέπει να αλλάξω ένα ένα όλα τα προϊόντα Edited June 1, 2016 by artcandle (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cdelig Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 Καλημέρα, η μόνη λύση που έχω βρει είναι να αλλάξει κατευθείαν στην βάση η τιμή διότι το prestashop δεν κρατάει την τιμή με το ΦΠΑ άλλα την αποφορολογημένη. Αφού αλλαχτούν οι φόροι από το διαχειριστικό στο 24% μετά μπορεί να τρέξει μια sql στην βάση όπως: " UPDATE `prstshp_product` SET `price` = ((`price` * 1.23) / 1.24) " ή αν είναι multistore " UPDATE `prstshp_product_shop` SET `price` = ((`price` * 1.23) / 1.24) " γιατί κρατάει σε άλλο πίνακα τις τιμές. Έτσι η τιμή λιανικής θα μείνει η ίδια και με το 24% Link to comment Share on other sites More sharing options...
01generator Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 Καλημέρα, η μόνη λύση που έχω βρει είναι να αλλάξει κατευθείαν στην βάση η τιμή διότι το prestashop δεν κρατάει την τιμή με το ΦΠΑ άλλα την αποφορολογημένη. Αφού αλλαχτούν οι φόροι από το διαχειριστικό στο 24% μετά μπορεί να τρέξει μια sql στην βάση όπως: " UPDATE `prstshp_product` SET `price` = ((`price` * 1.23) / 1.24) " ή αν είναι multistore " UPDATE `prstshp_product_shop` SET `price` = ((`price` * 1.23) / 1.24) " γιατί κρατάει σε άλλο πίνακα τις τιμές. Έτσι η τιμή λιανικής θα μείνει η ίδια και με το 24% Πολύ καλή λύση! Single store UPDATE `ps_product` SET `price` = (`price`/1.24) * 1.23 Multi Store UPDATE `ps_product_shop` SET `price` = (`price`/1.24) * 1.23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artcandle Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Καλημέρα, η μόνη λύση που έχω βρει είναι να αλλάξει κατευθείαν στην βάση η τιμή διότι το prestashop δεν κρατάει την τιμή με το ΦΠΑ άλλα την αποφορολογημένη. Αφού αλλαχτούν οι φόροι από το διαχειριστικό στο 24% μετά μπορεί να τρέξει μια sql στην βάση όπως: " UPDATE `prstshp_product` SET `price` = ((`price` * 1.23) / 1.24) " ή αν είναι multistore " UPDATE `prstshp_product_shop` SET `price` = ((`price` * 1.23) / 1.24) " γιατί κρατάει σε άλλο πίνακα τις τιμές. Έτσι η τιμή λιανικής θα μείνει η ίδια και με το 24% Καλησπέρα και σας ευχαριστώ για την βοήθεια, επειδή ώμος δεν το κατέχω και τόσο πολύ, αυτο απο που γίνετε? μέσα απο phpmyadmin και κάνω προσθήκη νέας στήλης?. μια καλύτερη περιγραφή μπορείτε να μου δώσετε,,, σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cdelig Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Καλησπέρα, πρώτο βήμα είναι να αλλάξει ο ΦΠΑ από 23% σε 24% μέσα από το διαχειριστικό (εντοπιότητα > φόροι). Μετά μέσα από το phpmyadmin αριστερά φαίνονται όλοι οι πίνακες (στον πίνακα prstshp_product ή στον prstshp_product_shop αν είναι multistore) βρίσκονται όλες οι τιμές από τα προϊόντα. Δεξιά πάνω υπάρχει μενού που λέει "Κώδικας SQL", πατάς εκεί και βάζεις την παραπάνω εντολή SQL ανάλογα αν είναι multistore ή όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis_gyf Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Καλησπέρα. Ενώ άλλαξα το ΦΠΑ απο 23% σε 24% όταν πάω να βάλω τελική τιμή σε ένα προϊόν δεν παίρνει την τιμή χωρίς ΦΠΑ (μου βγάζει την ίδια με την τελική). Επίσης μου έχει σαν προεπιλεγμένο τον ΦΠΑ 23%. Απο που το αλλάζω αυτό? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis_gyf Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts