KrálJiří Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Dobrý den, Nerad Vás zatěžuji s mým problémem, ačkoliv co jsem se dočetl je velmi častý, ale nikde jsem se nedočetl že by měl někdo přímo stejný problém jako já. Dělám svůj první e-shop a problém je v tom, že pokud zboží vložím do košíku a poté kliknu na "k pokladně" tudíž chci provést nákup, tak se stránka přesměruje na www.(mojestranka).cz/objednavka. A v tu chvíli se zobrazí: Stránka www.----.cz nefungujeWeb www.----.cz vás přesměroval příliš mnohokrát. Zkuste: Načíst stránku znovu Vymazat soubory cookie ERR_TOO_MANY_REDIRECTS Předem Vám děkuji za rady, možná to bude úplná banalita, ale je to můj první e-shop a u klasických webovek jsem nikdy nic takového neřešil. Už mi z toho jde hlava kolem. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 A skúsil si cookies z prehliadača vymazať? Niekedy aj to pomáha pri týchto problémoch s www a non-www stránkach. Prípadne mi môžeš poslať do správy prihlasovacie údaje do administrácie a môžem sa na to pozrieť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrálJiří Posted May 31, 2016 Author Share Posted May 31, 2016 (edited) Zkoušel jsem je vymazat a furt nic. Jak objednávka z pc, nebo mobilu... Zkusím ještě jak budu mít po ruce druhý pc udělat objednávku z něj. Pokud nic, tak bych se ozval a nějak bysme se domluvili. Děkuji za ochotu Tak to tedy nefunguje ani jinde, mazal jsem několikrát i cookies a stále nic. Určitě bude chyba na mé straně, někde v nastavení. Někde jsem četl něco o nastavení SSL, ale já už sám nevím. Není potřeba nějaký plugin navíc? Nebo tak? Edited May 31, 2016 by KrálJiří (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReneK Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 (edited) Já mám stejný problém a nevím co s tím. Jakmile kliknu na košík zobrazí se Smyčka při přesměrování a konec. Prosím poraďte. Děkuji Edited June 9, 2016 by Renek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReneK Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 (edited) VYŘEŠENO Konfigurace -- SEO a URLs -- řádek order a order-ops mají stejný název Přátelské URL -- u order-opc jsem změnil Př.URL na rychla-objednávka Edited June 11, 2016 by Renek (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Bože, taková ptákovina. Taky se s tím teď trápím, ale tohle mne nenapadlo kontrolovat. Moc děkuji za uspořený čas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PedroG Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Bože, díky! Málem mě z toho šmejklo... 😠 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PedroG Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Bože, díky! Pomohlo moc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts