tolgahat Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Merhaba arkadaşlar. Temada aşağıdaki resimde olduğu gibi form elemanlarında kayma sorunu yaşıyorum. Muhtemelen css ile alakalıdır ama tam olarak nereye bakacağımı bilemiyorum. Bütün form elemanlarında bu sorunu yaşıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 resimlere baktığımda sanki çok eski bir sürümün temasını kullanmaya çalışıyorsunuz gibi geldi iyice bir incelemek lazım durumu, isterseniz özelden siteyi gönderin tam durumu bir inceleyeyim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Merhaba arkadaşlar. Temada aşağıdaki resimde olduğu gibi form elemanlarında kayma sorunu yaşıyorum. Muhtemelen css ile alakalıdır ama tam olarak nereye bakacağımı bilemiyorum. Bütün form elemanlarında bu sorunu yaşıyorum. Merhabalar, Evet tahmin ettiğiniz gibi .css dosyasıyla ilgili bir durum bu. Anadizin/themes/temaklasorunuz/css/global.css dosyası üzerinden değişiklik yapılabilir. Alternatif olarak da ilgili .tpl dosyası (/anadizin/themes/default-bootstrap/my-account.tpl) üzerinden input etiketlerini <br /> ile bir alt satıra da atabilirsiniz. Başarılar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts