rafkos7732 Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Witam, dokładnie tak jak w temacie niewiem dlaczego po wprowadzeniu zmian w module nie są te zmiany widoczne . NP mam przewoźnika kurier i chce aby miał możliwość płatności internetowych wraz z przelewem na konto i to tyle więc ustawiam tak w module shiptopay mimo wszystko pojawiają sie wszystkie które są aktywne czyli np płatność przy odbiorze mogę nawet w module shiptopay nic nie zaznaczac to i tak jest to samo. Nie reaguje na nic ... pomocy ps odinstalowywałem/ instalowałem moduł na nowo nic to nie pomaga pomocyyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Masz wersje pod 1.6? Jeśli nie to odinstaluj moduł, usuń plik hook.php z katalogu override/classes zainstaluj wersje 2.0 usuń plik class_index.php z katalogu cache. Dodatkowo sprawdź w zakładce wydajność czy masz włączone nadpisywania. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
rafkos7732
Witam, dokładnie tak jak w temacie niewiem dlaczego po wprowadzeniu zmian w module nie są te zmiany widoczne .
NP mam przewoźnika kurier i chce aby miał możliwość płatności internetowych wraz z przelewem na konto i to tyle
więc ustawiam tak w module shiptopay mimo wszystko pojawiają sie wszystkie które są aktywne czyli np płatność przy odbiorze
mogę nawet w module shiptopay nic nie zaznaczac to i tak jest to samo. Nie reaguje na nic ... pomocy
ps odinstalowywałem/ instalowałem moduł na nowo nic to nie pomaga pomocyyy
1 answer to this question
Recommended Posts