po przenosinach sklepu na nowy serwer (adres bez zmian) po wejściu na stronę pojawia się:
500 SERVER ERROR
Po wejściu do panelu admina natomiast komunikat:
No access reference in table module_access for id_module 29. at line 2030 in file classes/module/Module.php
Screen z okna błędu w załączniku.
Próbowałem usuwać moduły i za kazdym usunięciem w komunikacie zmienia się id modułu. Ostatecznie po usunięciu wszystkich modułów wejście do panelu admina jest możlwie ale zupełnie nic tam nei ma . Jest jedynie komunikat 'nie znaleziono kontrolera prestashop' i nic więcej.
Czy macie jakiś pomysł jak to rozwiązać?
Przejrzałem sporo anglojęzycznych stron i u niektórych to był problem jednego, czy grupy modułów, niestety u mnie każdy moduł generuje problem.
Question
Harvi
Hej,
po przenosinach sklepu na nowy serwer (adres bez zmian) po wejściu na stronę pojawia się:
500 SERVER ERROR
Po wejściu do panelu admina natomiast komunikat:
No access reference in table module_access for id_module 29.
at line 2030 in file classes/module/Module.php
Screen z okna błędu w załączniku.
Próbowałem usuwać moduły i za kazdym usunięciem w komunikacie zmienia się id modułu. Ostatecznie po usunięciu wszystkich modułów wejście do panelu admina jest możlwie ale zupełnie nic tam nei ma . Jest jedynie komunikat 'nie znaleziono kontrolera prestashop' i nic więcej.
Czy macie jakiś pomysł jak to rozwiązać?
Przejrzałem sporo anglojęzycznych stron i u niektórych to był problem jednego, czy grupy modułów, niestety u mnie każdy moduł generuje problem.
7 answers to this question
Recommended Posts