djpisti Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Van egy scriptem pos veneno 3 és ahogy elkezdem magyarra átírni az oldalt és a modulokat, úgy kezd az oldal használhatatlanná válni. Mit tudok tenni?Pl: kosár eltűnik, modulok elérhetetlenek lesznek stb Link to comment Share on other sites More sharing options...
djpisti Posted May 23, 2016 Author Share Posted May 23, 2016 Vagy van olyan template ami magyar és jó ? Nekem a lényeg a veritical menüt jol kezelje Több kategória van mint ami fent elfér Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Tehát a "pos veneno 3" nem egy script, hanem a Prestashop template/téma/sablon, ha jól értem. Mi a PS verziószáma? Illetve a fenti template maximálisan kompatibilis a PS motor verziószámával? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djpisti Posted May 23, 2016 Author Share Posted May 23, 2016 Egy teljes prestashop ami angol és francia nyelven elérhető. Beállítom magyarra a prestashop-t . A template-t nem fordítja le. És ahogy fordítom lefele eltűnnek a dolgok. Feltöltöm tárhelyre a prestashop-t és átlinkelem:prestashop száma 1.6.0.9 ha jól tudom. http://www40.zippyshare.com/v/TL5iwZSA/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 Miért nem használsz stabil verziót? 1.6.1.5-öt?Ha bekapcsolod a developer módot, nem ír hibát? Mondjuk írási-jogosultsági hibát a nyelvi php fájlokra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djpisti Posted May 24, 2016 Author Share Posted May 24, 2016 Most feltettem egy sima 1.5.4-et jelenleg megteszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
djpisti Posted May 24, 2016 Author Share Posted May 24, 2016 1.6.1.5-el nem kompatibilis :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
creationmz Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Szervusztok, Talán ebbe a topicba illik a legjobban, csak ezért nem nyitok neki egyet...Prestashop 1.6.1.7, default téma... Van a homepage tab nevű rész, ahol van egy kis fordítási hibából adódó nyűgöm, s vadászom, hogy hol tudom kijavítani, mert a hostingnál a nyelv szerkesztés a futtathatóság miatt nem megyen... Szóval, vannak az "Új termékek / Népszerű / Népszerű termékek" részt tartalmazó résznél hibák rendesen... Eredetileg ez úgy hangzik hogy: "New Arrivals / Popular / Best Sellers". Ez számomra az alábbiak szerint kéne legyen: "Új termékek / Népszerű termékek / Legtöbbet eladott termékek". Hol találom meg ennek a fordítási lehetőségét? Segítségeteket előre is köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 (edited) Hát ez ugye három modul, azok tab.tpl-jében tudod átírni. Például a "Best Sellers" az itt leledzik: "/modules/blockbestsellers/views/templates/hook/tab.tpl" Ha módosítod a dolgot ebben a fájlban de nem látszik akkor nézd meg a gyorsítótárazást a teljesítmény fülön, ha az rendben van akkor nézd meg ugyanezt az útvonalat a /themes/tetemad/-on belül is, bár alapból a tab.tpl nem szokott oda kerülni. A másik két modul esetében ugyanaz a tematika: "\modules\homefeatured\views\templates\hook\tab.tpl" és így tovább. Illetve: ha "csak" a sorrendet akarod megváltoztatni akkor: admin => modules=> positions => keress rá (crtl + f) => "displayHomeTab" Itt tudod átállítani, és ha a tartalmat is vinni akarod vele (értelemszerűen) akkor rögtön alatta változtasd meg a "displayHomeTabContent" -et is. Edited November 7, 2016 by pattila01 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts