Bluebird84 Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Witam, napotkałem problem podczas ładowania plików szablonu które zakupiłem na Prestashop Addons. Wersja mojego sklepu to 1.6.1.5, szablon wg. opisu powinien być kompatybilny z tą wersją sklepu. Podczas ładowania pliku .ZIP w zakładce Preferencje -> Tematy... wyskakuje komunikat : Rozszerzenie PHP zatrzymało ładowanie pliku Sklep jest świeżo zainstalowany. Bardzo proszę o pomoc i wskazówki co może być przyczyną takiego stanu rzeczy. Dziękuję i pozdrawiam Cezary Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Wgraj szablon paczkę zip na ftp do katalogu themes wtedy nie będziesz go musiał pobierać tylko wskażesz który to plik z katalogiem podczas instalacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Bluebird84
Witam,
napotkałem problem podczas ładowania plików szablonu które zakupiłem na Prestashop Addons.
Wersja mojego sklepu to 1.6.1.5, szablon wg. opisu powinien być kompatybilny z tą wersją sklepu.
Podczas ładowania pliku .ZIP w zakładce Preferencje -> Tematy... wyskakuje komunikat : Rozszerzenie PHP zatrzymało ładowanie pliku
Sklep jest świeżo zainstalowany.
Bardzo proszę o pomoc i wskazówki co może być przyczyną takiego stanu rzeczy.
Dziękuję i pozdrawiam
Cezary
1 answer to this question
Recommended Posts