Kheby Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Zdravím, už jsem se prokousal vším ale toto je jediné co mě stále nejde. Potřebuji aby při osobním odběru se v následném kroku zobrazovala pouze platba v hotovosti a při dopravě ČP jen převod na účet a nebo dobírka. Mám PS 1.3 a v modulech využívám Platba při odběru v1.2.1.1., CoDwf v.0.5. Pokoušel jsem se to odfiltrovat Ship to Pay v0.1, ale to tu nefunguje přesto že je vše nastavené a uložené. Vím, že se někde psalo že to není kompatibilní. Máte někdo jinou radu jak to vyřešit. Už jsem z toho na odstřel. Díky za každou pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Jasně, nainstaluj si 1.2.5 a na 100% ti to bude fungovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kheby Posted April 28, 2010 Author Share Posted April 28, 2010 Co jiného jsem mohl čekat. A něco abych nemusel tu 1.3 dávat dolu a zase všechno nastavovat a opravovat by nebylo. Mám tam už i docela dost zboží a teď jsme se rozhodli i pro osobní odběr a problém je na stole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Hele, co ti na to říct, když chceš provozovat eshop na "testovací verzi" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts