Paweł Góra Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 (edited) Witam, Chciałbym zmienić pozycję wyświetlanego modułu aukcji na stronie produktu z domyślnego displayRightColumnProduct na displayFooterProduct limit wiedzy i pomysłów się wyczerpał nie mam pojęcia jak to zmienić i czy w ogóle jest taka możliwość ftp - Przeszukałem wszystkie .php i .tpl w katalogu modułu powiązane z hookiem displayRightColumnProduct, tylko jeden główny plik .php miał taką komende jego edycja nic nie dała Pozycja modułu BO - Odczepiałem doczepiałem i nic SQL - Wstawiłem nowy wiersz w ps_hook_module dla id_module Id_hook dalej nic Generalnie powodem zmiany hooka jest lipne wyświetlanie się licznika i całej reszty (screen) zupełnie jakby przy tworzeniu modułu nie została uwzględniona włączona lewa kolumna na stronie produktu. Dodałem w css display: flex i na komputerze wyświetla się jako tako ale na tablecie czy telefonie dalej rozsypka. Tam gdzie kupiłem tam pytałem, dodatkowy koszt takiej modyfikacji po prostu mi się nie kalkuluje :> Jak dla mnie czarna magia będę wdzięczny za jakąkolwiek wskazówkę Edited May 25, 2016 by Paweł Góra (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 W pliku modułu dodaj funkcje: public function hookdisplayFooterProduct($params) { return $this->hookdisplayRightColumnProduct($params); } Zresetuj moduł (opcja Wyczyść) i już można będzie w pozycjach modułów przemieścić go na displayFooterProduct. A z displayRightColumnProduct trzeba go odczepić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Góra Posted May 20, 2016 Author Share Posted May 20, 2016 W pliku modułu dodaj funkcje: public function hookdisplayFooterProduct($params) { return $this->hookdisplayRightColumnProduct($params); } Zresetuj moduł (opcja Wyczyść) i już można będzie w pozycjach modułów przemieścić go na displayFooterProduct. A z displayRightColumnProduct trzeba go odczepić. Bardzo dziękuję za pomoc działa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts