grubybarti Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Mam ustawione wyświetlanie 4 produktów w lini natomiast nie wiem dla czego w jednej lini wyświetlają się 4 produkty następnie 1 następnie znowu 4 następnie 1 itd itd ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Zapewne masz ustawione wyświetlanie 5 nie 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 grubybarti Posted May 20, 2016 Author Share Posted May 20, 2016 (edited) Problem był w tym że dołożyłem o jednego diva za dużo w okolicach opisu produktu. Dodałem właśnie tagi do miniaturki produktu ale nie umiem zrobić żeby były linkami do stron tagów czyli klikam np. na 2016 i przenosi mnie do strony gdzie są pokazane wszystkie produkty z tagiem 2016 ? Ok mam winowajcę w momencie kiedy dodaję kod <ul class="producttags"> {foreach from=Tag::getProductTags($product.id_product) key=k item=v} {foreach from=$v item=value} <li><a href="{$link->getPageLink('search', true, NULL, "tag={$value|urlencode}")}">{$value|escape:html:'UTF-8'}</a></li> {/foreach} {/foreach} </ul> lista produktów zaczyna się rozwalać jak jej się tylko podoba. Edited May 20, 2016 by grubybarti (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
grubybarti
Mam ustawione wyświetlanie 4 produktów w lini natomiast nie wiem dla czego w jednej lini wyświetlają się 4 produkty następnie 1 następnie znowu 4 następnie 1 itd itd ?
2 answers to this question
Recommended Posts