Jump to content
  • 0

Problem z listą produktów i cenami

JayJ

Question

Witam

Dziś na stronie mojego sklepu pojawił się problem i niestety nie potrafię sobie z nim sam poradzić. Mianowicie chodzi o wyświetlanie listy produktów. Do tej pory produkty były wyświetlane w taki sposób, że było widoczne zdjęcie, pod nim nazwa produktu, dalej cena i informacja o dostępności. W tym momencie wygląda to tak, że wyświetla się zdjęcie, w tej samej ramce co zdjęcie jest cena (w tym samym miejscu, w którym pojawiała się po najechaniu na produkt, tylko bez czarnego tła). Dalej nazwa produktu, ponownie cena i przyciski "Dodaj do koszyka" oraz "Więcej" (wcześniej wyświetlały się dopiero po najechaniu na produkt). Dodatkowo kiedy wskażę kursorem na produkt, znika cena pod nazwą, a przyciski przesuwają się do góry. Taka sytuacja jest na stronach producenta, na stronie głównej w sekcji "Popularne" oraz na stronach kategorii. Problem pojawił się w momencie jak zmieniłem wartość z 3 na 1 w Preferencje>Produkty>Wyświetl pozostałe ilości kiedy ilość jest mniejsza niż. Nic innego nie zmieniałem, a powrót do poprzedniej wartości nie przyniósł poprawy. Jak można to naprawić? Niestety nie wygląda to dobrze, a sklep musi jakoś funkcjonować. Ewentualnie przyciski mogą pozostać widoczne, ale żeby była wyświetlona tylko jedna cena, i żeby po wskazaniu produktu myszą nic się nie przesuwało.

Wersja Prestashop: 1.6.1.4

Strona sklepu: http://strefadetailera.pl

Z góry wielkie dzięki za pomoc.

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Edytowałeś pliki ale masz wyłączoną kompilacje i ci dopiero teraz zaskoczyła, twój błąd nie ma nic wspólnego z zmianą ustawień w panelu. Przeglądnij pliki product-list.tpl i global.js jeśli w któryms masz content_pricee to zamień na content_price.

• Like 1

• 0

Problem rozwiązany. Dokładnie tak było. Wielkie dzięki za pomoc. Rzeczywiście kiedyś usiłowałem usunąć ten efekt hover, ale w końcu się poddałem i widocznie zapomniałem wrócić do pierwotnej wersji.

Jeszcze raz wielkie dzięki :)