Bamboszek Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Ktoś mi wyjaśni, dlaczego po kliknięciu "Post new topic" jestem przekierowywany do strony z reklamą sklepu itp ????!!!! https://www.prestashop.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 a tego posta jak napisales? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamboszek Posted May 18, 2016 Author Share Posted May 18, 2016 (edited) Tego posta (temat) za 3 razem udało się jakoś dodać <bezradny>.Natomiast posta w dziale Wsparcie i pomoc użytkowników Niestety dodać nie mogę (2gi dzień próbuję), ponieważ za każdym kliknięciem "Post new Topic" ląduję na stronie presta ....Gdyby "problemu" nie było to chyba bym nie pisał... Edit: Dziś jest ten sam problem - próba dodania nowego tematu = https://www.prestashop.com/ Jest jakiś limit miesięczny, abonament ? Edited May 18, 2016 by Bamboszek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Spróbuj z innej przeglądarki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 nie mam takiego problemu - byc moze faktycznie to cos z przegladarka ...abonament hehehhe Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 korzystasz ze zbanowanych słów - np. rózne kombinacje słowa b.o.o.t.s.t.r.a.p są zbanowane. Na polskim forum chodzi zwykle o słowo d.r.u.g.i / .d.r.u.g.a / .d.r.u.g.i.e itp mamy tu Sporo spamu z narkotykami, więc kombinacje słowa .d.r.u.g są zablokowane. Po próbie dodania postu / tematu z tymi słowami, jestesmy przenoszeni na główną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamboszek Posted May 18, 2016 Author Share Posted May 18, 2016 Oooo widzisz Vekia, to by wyjaśniało sprawę, bo w tekście była "pierwsza: i 2ga sprawa" :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Oooo widzisz Vekia, to by wyjaśniało sprawę, bo w tekście była "pierwsza: i 2ga sprawa" :/ no widzisz, zachciało Ci się dealować narkotykami :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts