David_dee Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Zdravím, Řeším následující problém. Potřebuji, abych v kartě produktu při jeho zakládání nebo editaci mohl rovnou nastavit cenu v CZK a současně cenu v EUR. Jde o to, že pro každou zemi jsou smluvně vázané koncové ceny pro každý produkt jinak a nelze to odladit pevným kurzem. Speciální nastavení ceny pro každý produkt pomocí built-in funkce nelze použít, jelikož přepočítávání CZK/EUR a snaha přesně trefit cenu je příliš časově náročná. Díky David Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Bez zásahu do kódu nemožné, potřebuješ nové pole pro CENU 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeterTramp Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 To by snad melo jit udelat pres Multistore ne? Udelas si jeden store SK v EUR an druhy CZ s CZK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Zdravim Davide, pokud Vam jde o to, aby obe ceny byly vedle sebe a zadal jste u jednoho produktu, bude se muset upravit controller pro Product, společně s administrací a modulem. Druhou možností je zprovoznění multistore, pokud se ale produkty budou lisit pouze cenou, prijde mi to jako overkill. Resp. vytvorite produkt v jednom eshopu, nasledne jej nahodite do druheho, pridate k nemu vlastni cenu... z dlouhodobeho hlediska mi prijde prvni reseni jako lepsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Já to řeším pomocí speciálních cen (podmínka je měna). Mám tabulku, kde jsou jako vzorce vytvořené SQL dotazy s pomocí produktů (ID, základní cena). Takové dotazy lze zkopírovat najednou pro několik sloupců a všechny řádky a jedním klikem aplikovat v phpMyAdmin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts