umburo69 Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Mám Prestashop 1.6.1.5. Potřeboval bych zadávat i ceny od, hledal jsem na "netu" ale našel jsem řešení jen pro staré verze, neznáte někdo prosím nějaký modul nebo alespoň radu, jak to řešit.Díky za odpovědi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Co si máme představit pod pojmem "zadávat ceny od"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
umburo69 Posted May 17, 2016 Author Share Posted May 17, 2016 Mám druh zboží, třeba matrace a chtěl bych (abych nemusel zadávat každou zvlášť) když mám X matrací za různé ceny, tak aby se zobrzilo "cena od 300,- Kč "Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Už asi rozumím. Matrace má X kombinací vždy se dá najít nejnižší cena. Na stránce se seznamem produktů potřebujete zobrazit tu nejnižší cenu. Jednou jsem to už pro někoho opravoval, ale nevzpomínám si jestli to bylo pomocí modulu nebo úpravou kódu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Jedna podmínka by to vyřešila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelina1 Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Já myslím, že umburo to myslí tak, že má matraci a kní kombonace, každá kombinace má jinou cenu a aby se mu u ceny objevovalo " od xxxx Kč" aby bylo patrné hned, že ceny se liší podle výběru konbinace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts