Tymek Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Mam taki problemik, wchodzę sobie na stronkę http://metalax.pl i zazwyczaj za pierwszym razem wszystko jest ok, produkty są ułożone ładnie w rzędzie po 4, ale po odświeżeniu bęęc nie działa produkty lądują pod sobą. Ja już siedzę 5 godzin nad tym i nerwicy dostaje. Najlepsze jest to ze jak węjde prze tak zwany live configurator cały czas jest ok -http://metalax.pl/?live_configurator_token=c03be3970480ea24473c6219a71c491c&id_employee=1&id_shop=1 Dziwne jest to że po różnych zachowaniach w ustawieniach szablonu, jakby na chwilę wraca do poprzedniego stanu rzeczy. m.in. Po wyłączeniu, włączeniu demo, skasowaniu szablonu domyślnego, usunięcie live configuratora, wyłączeniu domyślnego konfiguratora szablonu. ale jak już wspomniałem nic to nie daje zaraz wszytsko wraca po odświeżeniu. Włączałem na rożnych przeglądarkach, często było tak ze pierw było ok, później psuło i produkty zamiast w rzędzie były pod sobą. Zainteresowanym chętnie na chwile udostępnie dostęp do sklepu : (. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Jest to płatny szablon od leo więc powinieneś sie z nimi skontaktować powinni to poprawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymek Posted May 13, 2016 Author Share Posted May 13, 2016 (edited) Tak tylko że mi się wsparcie techniczne skończyło 2 msc. temu. : ( Edited May 13, 2016 by Tymek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymek Posted May 13, 2016 Author Share Posted May 13, 2016 (edited) Ok, sprawa rozwiązana, w szablonie nie działa poprawnie Pamięć podręczna. Która fixuje po odświeżeniu strony, A działa "chwilowo" podzcas zastosowywania ZMIAN W bazie mSQL. Temat zakończony:) Edited May 13, 2016 by Tymek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts