tamiya913 Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 (edited) Witam Mam problem z importem towarow z pliku csv w ktorym w nazwach kategorii widnieje znak slash "/". W czasie importu rozbija mi kategorie na 2 rozne. Czy mozna jakos zignorowac ten znak bez zmiany w pliku csv ? Pozdrawiam Edited June 22, 2016 by tamiya915 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Bez ingerencji w plik lub w kod importu się nie obejdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 docelowo te slesze w nazwie mają zostać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tamiya913 Posted May 12, 2016 Author Share Posted May 12, 2016 (edited) Tak A drugie pytanie, ktore sie teraz narodzilo : podczas importu mam nazwe zaczynajaca sie cyfra : 4Motion Import generuje blad : Property Product->name is not valid Czy jest sprawdzana czy wartosc jest liczba ? Jesli tak czy mozna to jakos latwo zmodyfikowac ? Pozdrawiam i dziekuje za szybka odpowiedz Marek Podnosze temat : moze ktos ma jakies pomysly ? Edited May 17, 2016 by tamiya915 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
tamiya913
Witam
Mam problem z importem towarow z pliku csv w ktorym w nazwach kategorii widnieje znak slash "/".
W czasie importu rozbija mi kategorie na 2 rozne. Czy mozna jakos zignorowac ten znak bez zmiany w pliku csv ?
Pozdrawiam
Edited by tamiya915 (see edit history)Link to comment
3 answers to this question
Recommended Posts