eci_kluczbork Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 (edited) Witam serdecznie szukam od kilku godzin możliwości zmiany linków i kilku tekstów w plikach style / global.css modules/blocktopmenu/css/superfish-modified.css kolor jakiego potrzebuję w zaznaczonych na czerwono miejscach to FFF czyli biały zmieniłem neimalże wszelkie wartości w css (menu, links) na FFF i nic się nie dzieje wymusiłem kompilację bo myślałem że załaduje zmiany- ale nic coś chyba źle robię proszę o pomoc w załączniku plik z zaznaczonymi tekstami które chcę zmienić szablon MINIMAL THEME z góry dziękuję za pomoc pozdrówka dla Was Edited May 12, 2016 by eci_kluczbork (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Zmirniasz w właściwym pliku? Lokalizacja powinna być taka themes/nazwa szablonu/css/modules/blocktopmenu/css/superfishmodified.css Link to comment Share on other sites More sharing options...
eci_kluczbork Posted May 12, 2016 Author Share Posted May 12, 2016 (edited) Jest tylko jeden plik /web/shop/themes/default-bootstrap/modules/blocktopmenu/ (nazwa folderu szablonu zmieniona przeze mnie, ale mam ten MINIMAL THEME ) o nazwie blocktopmenu.tpl zawartość {if $MENU != ''} <!-- Menu --> <div id="block_top_menu" class="sf-contener clearfix col-lg-12"> <div class="cat-title">{l s="Categories" mod="blocktopmenu"}</div> <ul class="sf-menu clearfix menu-content"> {$MENU} {if $MENU_SEARCH} <li class="sf-search noBack" style="float:right"> <form id="searchbox" action="{$link->getPageLink('search')|escape:'html':'UTF-8'}" method="get"> <p> <input type="hidden" name="controller" value="search" /> <input type="hidden" value="position" name="orderby"/> <input type="hidden" value="desc" name="orderway"/> <input type="text" name="search_query" value="{if isset($smarty.get.search_query)}{$smarty.get.search_query|escape:'html':'UTF-8'}{/if}" /> </p> </form> </li> {/if} </ul> </div> <!--/ Menu --> {/if} Edited May 12, 2016 by eci_kluczbork (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eci_kluczbork Posted May 12, 2016 Author Share Posted May 12, 2016 (edited) ktoś pomoże ? Edited May 12, 2016 by eci_kluczbork (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Wchodzisz w złą ścieżke zobacz wyżej podałem ci dokładnie tylko uważnie przeczytaj ponieważ pomijasz katalog css Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts