otasz Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Od wczoraj, w Firefoxie nie wyświetla mi panelu logowania, tylko coś takiego Wiem, że to nie wina sklepu, bo w Edge panel się pojawia. Usunąłem już wszystkie ciasteczka związane ze sklepem, ale rezultatu brak Jakieś pomysły co jeszcze mogę zrobić, bo przeglądarki nie chcę zmieniać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 może Twój addblock w firefoxie blokuje go? bywa i tak, czasami przez przypadek Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 otasz Posted May 9, 2016 Author Share Posted May 9, 2016 No właśnie to wyeliminowałem wczoraj najpierw. Wyłączyłem adblocka w panelu logowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 skoro problem jest tylko w firefoxie i w innych przeglądarkach panel logowania się pojawia poprawnie to problem tkwi wyłacznie na Twoim komputerze. ja obstawiam za jakimś pluginem do firefoxa / programem który ten element usuwa nic innego, niestety, na myśl mi nie przychodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 otasz Posted May 11, 2016 Author Share Posted May 11, 2016 Zapomniałem dodać, że mam też drugi sklep i tutaj panel logowania na Firefoxie działa, więc tym bardziej jest to dziwne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
otasz
Od wczoraj, w Firefoxie nie wyświetla mi panelu logowania, tylko coś takiego
Wiem, że to nie wina sklepu, bo w Edge panel się pojawia.
Usunąłem już wszystkie ciasteczka związane ze sklepem, ale rezultatu brak
Jakieś pomysły co jeszcze mogę zrobić, bo przeglądarki nie chcę zmieniać?
4 answers to this question
Recommended Posts