poluszak Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Witam Rozpoczynam przygodę z PrestaShop, na razie testuję funkcje na domyślnym szablonie. Mam problem z ikonami kategorii. Na początku ich nie ma, prezentacja podkategorii podkategoria wygląda tak: jak dodam miniaturę kategorii to aktualizuje się ona bez problemu ale za to podkategoria się rozsypuje: Nie mam pomysłu jak to naprawić, czy ktoś się spotkał z podobnym problemem? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 a czy w stylach css nic nie było zmieniane? zwłaszcza ten opis kategorii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 poluszak Posted May 9, 2016 Author Share Posted May 9, 2016 Do stylów css jeszcze nie dotarłem i nie mam zamiaru tam nic zmieniać, ewentualnie można spróbować podmienić któryś plik css na oryginalny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 najlepiej i najłatwiej będzie jak podasz link do tej kategorii gdzie masz problem z wyświetlaniem się miniatury Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 poluszak Posted May 9, 2016 Author Share Posted May 9, 2016 http://philips.epstryk.pl/index.php?id_category=19&controller=category Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
poluszak
Witam
Rozpoczynam przygodę z PrestaShop, na razie testuję funkcje na domyślnym szablonie.
Mam problem z ikonami kategorii.
Na początku ich nie ma, prezentacja podkategorii
podkategoria wygląda tak:
jak dodam miniaturę kategorii to aktualizuje się ona bez problemu
ale za to podkategoria się rozsypuje:
Nie mam pomysłu jak to naprawić, czy ktoś się spotkał z podobnym problemem?
Pozdrawiam
4 answers to this question
Recommended Posts