cryblood Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Merhabalar,Yukarıda belirttiğim gibi 1.6.1.5 TR sürümünde ayarları yapmama rağmen ödeme ekranına doğru ilerlerken nakliye ve satış sözleşmesi ekranında böyle bir hata alıyorum. Sorunun çözümünü bilen arkadaş bana yardımcı olabilir mi?Gerekirse Team bağlantısı verebilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryblood Posted May 7, 2016 Author Share Posted May 7, 2016 Hocam yine olmadı. Aynı ekran devam ediyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Eğer bu ayarlar ekranda gösterdiğiniz şekilde ise çıkmama şansı yok, özelden admin panel bilgilerinizi iletirseniz inceleyebilirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryblood Posted May 7, 2016 Author Share Posted May 7, 2016 Eğer bu ayarlar ekranda gösterdiğiniz şekilde ise çıkmama şansı yok, özelden admin panel bilgilerinizi iletirseniz inceleyebilirim Gönderdim Şahin Bey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Kullanıcı adı ve şifrenizi deneyerek mi bulayım sadece admin linkinizi göndermişsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryblood Posted May 7, 2016 Author Share Posted May 7, 2016 Kullanıcı adı ve şifrenizi deneyerek mi bulayım sadece admin linkinizi göndermişsiniz. Sekmeler arasında git gel yaparken karışmış pardon Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryblood Posted May 7, 2016 Author Share Posted May 7, 2016 Kullanıcı adı ve şifrenizi deneyerek mi bulayım sadece admin linkinizi göndermişsiniz. Sorun gelişmiş stok yönetimi aktif olmasından kaynaklanıyormuş. Şahin Bey sorunu siteye bağlantı yaparak çözmüştür. Kendisine bir kez daha teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts