artiuk Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 (edited) Witam, Przy imporcie pliku csv z kategoriami pojawia się błąd. Presta jest uruchomiona lokalnie na xamp-ie. Kategoria1 (ID: 3) nie może być zapisany Property Category->name is empty Kategoria2 (ID: 4) nie może być zapisany ... W dane URL i SEO wyłączyłem przyjazne linki oraz "Wyłącz moduł Apache's mod_security" ustawiłem na TAK. Odświeżyłem przeglądarkę ctrl+f5 - i błąd dalej się pojawia. Numery kategorii zaczynają się od 3. Naszukałem się, ale to co znalezłem nie zadziałało. Proszę o pomoc. Edited May 6, 2016 by artiuk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 artiuk Posted May 10, 2016 Author Share Posted May 10, 2016 (edited) Czy ja coś robię nie tak- że mam z tym problem ? Edited May 10, 2016 by artiuk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ListwySamochodowe.pl Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Jaka wersja presty i php? Włącz debud i podaj wszystkie błędy https://www.prestashop.com/forums/topic/272660-500-error-b%C5%82%C4%99dy-bia%C5%82a-strona-instrukcja-dotycz%C4%85ca-trybu-debugowania/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 artiuk Posted May 10, 2016 Author Share Posted May 10, 2016 (edited) Wersja Presty - 1.6.1.5, błąd debugowania: Warning w linii 1006 w pliku E:\xampp\htdocs\presta7selprim\controllers\admin\AdminImportController.php[2] Parameter 3 to AdminImportControllerCore::fillInfo() expected to be a reference, value givenWarning w linii 1006 w pliku E:\xampp\htdocs\presta7selprim\controllers\admin\AdminImportController.php[2] Parameter 3 to AdminImportControllerCore::fillInfo() expected to be a reference, value givenWarning w linii 1006 w pliku E:\xampp\htdocs\presta7selprim\controllers\admin\AdminImportController.php[2] Parameter 3 to AdminImportControllerCore::fillInfo() expected to be a reference, value given ...... Dzięki za szybką odpowiedź. pzdr. Artur Edited May 10, 2016 by artiuk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ListwySamochodowe.pl Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 php 7? jest błąd w imporcie dla php 7, zmień na 5.6 albo jak poszukasz na forum to znajdziesz jak go naprawić (w AdminImportController.php w lini 1006 trzeba dodać & o ile pamiętam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 artiuk Posted May 10, 2016 Author Share Posted May 10, 2016 Dziękuję Piotrze za pomoc. pzdr. Artur Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 artiuk Posted May 10, 2016 Author Share Posted May 10, 2016 Tak to działa - sprawdziłem- dziekuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
artiuk
Witam,
Przy imporcie pliku csv z kategoriami pojawia się błąd.
Presta jest uruchomiona lokalnie na xamp-ie.
...
W dane URL i SEO wyłączyłem przyjazne linki oraz "Wyłącz moduł Apache's mod_security" ustawiłem na TAK.
Odświeżyłem przeglądarkę ctrl+f5 - i błąd dalej się pojawia. Numery kategorii zaczynają się od 3.
Naszukałem się, ale to co znalezłem nie zadziałało.
Proszę o pomoc.
Edited by artiuk (see edit history)Link to comment
6 answers to this question
Recommended Posts