grennet Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 (edited) Jak widać jak na teraz nic ciekawego http://www.na-testy.eu/test Edited May 6, 2016 by grennet (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grennet Posted May 6, 2016 Author Share Posted May 6, 2016 (edited) Ciekawe co to z tego będzie ? ) Edited May 6, 2016 by grennet (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 dlaczego nic ciekawego? po czym wnioskujesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 Ogólnie kilka rzeczy wykazują ewolucje wsteczną i spadek łatwości użytkowania, np. taby w niektorych zakładkach powodują że należy kliknąć raz więcej niż obecnie, strona produktu jak ją zobaczyłem pierwszy raz to nie mogłem się pozbyć wrażenia że mocno inspirowana wersją 1.4 Poza tym wiele elementów widać że jest w stępnej fazie więc ciężko na podstawie tej wersji oceniać, lepiej zaczekać na wersje finalną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grennet Posted May 6, 2016 Author Share Posted May 6, 2016 Masz rację, sam się rozczarowałam jak coś takiego zobaczyłem. Ale tak jak piszesz musimy poczekać na wersję finalną. Miejmy nadzieję że nie cofniemy się w czasie. Tylko to będzie szok, dla oka dlaczego nic ciekawego? po czym wnioskujesz Jak napisał mój przedmówca cofamy się w czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 tyle, ze tu trzeba by rozdzielic starter theme od samej presty - temat jest robiony ok na jego podstawie mozna zrobic duzo w prostszy sposob, natomiast sam system to inna bajka - wyglada jakby robili wszystko na opak jesli chodzi o UX Link to comment Share on other sites More sharing options...
grennet Posted May 6, 2016 Author Share Posted May 6, 2016 Dokładnie tak, jak widzę to w tej chwili to tragedia. Jak to tak zostanie i będą wypuszczać wciąż poprawki to ja podziękuję. Zostanę przy 1.6.x.x Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 Poprawki to jest naturalna kolej rzeczy, ja osobiście rozczarowany nie jestem, zachwycony również nie po prostu czekam na ostateczną wersje i wtedy będę mógł oceniać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grennet Posted May 6, 2016 Author Share Posted May 6, 2016 haha, dokładnie, ale czemu wypuszczają coś co można zainstalować co możne zniechęcić potencjalnego użytkownika ?, Nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 Powodów jest wiele i jest to dobre założenie z ich strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta4you.com Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 Głównie chyba z tego powodu, aby usłyszeć jakiś feedback od użytkowników. Na tej podstawie można najlepiej wywnioskować co poprawić. Ciekawi mnie też jak to finalnie wyjdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 moim zdaniem nic dobrego, niestety, zwłaszcza zaplecze rozbite na kilka silników templatek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts