endrju555 Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 (edited) Witam Poszukuję osoby, która pomoże mi rozwiązać problemy ze sklepem opartym na Prestashop 1.6. Dodatkowo chciałbym zawiązać współpracę na zasadzie okazjonalnej pomocy w dorzuceniu linijek, lub poprawieniu już istniejących w razie potrzeb. Na chwilę obecną mam problemy z linijkami kodu, które pojawiają się podczas przeglądania sklepu oraz częstymi przypadkami porzuconych koszyków i telefonami od klientów, którzy nie mogą dokończyć zakupów. Sklep nie jest szczególnie mocno zmodyfikowany a korzysta z default bootstrap'a Andrzej [email protected] Edited May 9, 2016 by endrju555 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 (edited) Zapraszam do zapoznania się z listą najczęstszych poprawek Presty dostępną po zapisaniu przez link w mojej stopce, na wiele typowych problemów mamy gotowe rozwiązania lub moduły w bardzo przystępnych cenach Edited May 4, 2016 by Daresh (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts