Lampadina Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Witam wszystkich i proszę o pomoc! W moim sklepie mam produkty z dużą ilością kombinacji. Importuję je poprzez pliki csv. Nagle, nie wiadomo dlaczego, zaczęło mi przerywać import po 1-2 liniach z komunikatem: Fatal error: Allowed memory size of 146800640 bytes exhausted (tried to allocate 256 bytes) in /classes/Product.php on line 1906 Limit na serwerze mam 128M. Do tej pory to wystarczało. Wcześniej wszystko działało, przerywało po jakimś czasie z powodu limitu czasu - wiadomo dlaczego. Nie aktualizowałam w międzyczasie plików prestashop. Hosting KEI twierdzi, że też nic nie zmieniali. Jakieś pomysły? Prestashop 1.6.0.9 Informacja o serwerze Linux #1 SMP Tue Jan 19 17:01:20 CET 2016 x86_64 Wersja oprogramowania serwera Apache Wersja PHP 5.4.45-0+tld0 Limit pamięci 128M Maksymalny czas wykonywania 30 http://www.lampadina.com.pl/lampy/ dzięki, Marta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Lampadina
Witam wszystkich i proszę o pomoc!
W moim sklepie mam produkty z dużą ilością kombinacji. Importuję je poprzez pliki csv.
Nagle, nie wiadomo dlaczego, zaczęło mi przerywać import po 1-2 liniach z komunikatem:
Fatal error: Allowed memory size of 146800640 bytes exhausted (tried to allocate 256 bytes) in /classes/Product.php on line 1906
Limit na serwerze mam 128M. Do tej pory to wystarczało.
Wcześniej wszystko działało, przerywało po jakimś czasie z powodu limitu czasu - wiadomo dlaczego.
Nie aktualizowałam w międzyczasie plików prestashop. Hosting KEI twierdzi, że też nic nie zmieniali.
Jakieś pomysły?
Prestashop 1.6.0.9
Informacja o serwerze Linux #1 SMP Tue Jan 19 17:01:20 CET 2016 x86_64
Wersja oprogramowania serwera Apache
Wersja PHP 5.4.45-0+tld0
Limit pamięci 128M
Maksymalny czas wykonywania 30
http://www.lampadina.com.pl/lampy/
dzięki,
Marta
0 answers to this question
Recommended Posts