grubybarti Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Czy istnieje możliwość stworzenia takiej kombinacji filtru produktów oraz cech produktów ażeby w filtrze mieć np. hamulec: v-brake, u-brake itp a z kolei kiedy już wejdziemy na produkt chciałbym ażeby cecha była już bardziej szczegółowa hamulec: Deore BR-M615. Widziałem to w wielu sklepach (nie wiem czy były na prestashop - raczej nie) a nie bardzo wiem jak to osiągnąć. Oczywiście nie muszą to być cechy liczy się efekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Czyli jeżeli dobrze rozumiem to filtr po cesze bardziej ogólnej, a w produkcie bliższy opis. Można by to osiągnąć tworząc dwie cechy, np. "Typ hamulca", oraz "Hamulec". W tej pierwszej dawać te ogólne opisy, a druga już szczegółowo, no i tą pierwszą użyć w filtrze, a drugą tylko przy produkcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grubybarti Posted May 2, 2016 Author Share Posted May 2, 2016 Ok ale potem przy porównaniu produktu mi się pokazują też te cechy ogólne a chce tego uniknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 To można łatwo w szablonie schować. Albo przeskoczyć w pętli określone id, albo dodać jakiś kontener z klasą i ukryć w cssach. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts