inspir Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 witam - proszę o pomoc, bez was sobie nie poradze, bieganie po forach itd ... nie pomogło pierwszy raz przenoszę serwer na inny, ale w tej samej firmie - skopiowałem pliki ( strony )ftp na nowy serwer - utworzyłem bazę msql nnie wiem co jeszcze mam zrobić ale... mam taki komunikat : Link to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user '14964825_0000022'@'localhost' (using password: YES) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 czy oprócz skopiowania plików zmieniłeś również dane dostępowe do bazy danych? tj. host, login, hasło i nazwę bazy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 inspir Posted May 2, 2016 Author Share Posted May 2, 2016 dzięki za odpowiedz nie spodziewałem się tak szybko, PROBLEM ROZWIĄZAŁEM, NIE Skopiowałem bazy MSQL , i nie zmieniłem danych w jednym z plików, ( o nazwie CONFIG/SETTINGS.inc php ) to tylko tyle, nie było tak trudno jak się spodziewałem .. dziękuję za pomoc, super wszystko teraz hula. PIERWSZE FORUM W KTÓRYM PROBLEM ROZWIĄZAŁEM W 30 MIN DZIĘKUJĘ SERDECZNIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lustfingers Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 PIERWSZE FORUM W KTÓRYM PROBLEM ROZWIĄZAŁEM W 30 MIN DZIĘKUJĘ SERDECZNIE Pamiętam twoją konwersacje na innym forum, gdzie udawałeś biedną dziewczynkę chcąc uzyskać pomoc, ktoś ci tam nawet udowodnił że jesteś facetem, jak widać kłamstwo ma krótkie nogi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 zamykam temat bo na wierzch wyciągane są jakieś niesnaski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
inspir
witam - proszę o pomoc, bez was sobie nie poradze, bieganie po forach itd ... nie pomogło
pierwszy raz przenoszę serwer na inny, ale w tej samej firmie
- skopiowałem pliki ( strony )ftp na nowy serwer
- utworzyłem bazę msql
nnie wiem co jeszcze mam zrobić ale...
mam taki komunikat :
Link to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user '14964825_0000022'@'localhost' (using password: YES)
4 answers to this question
Recommended Posts