bizarif Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Merha arkadaşlar.KArgo seçenekleri vs. herşey aktif.Ürün onaylanıyor ve admin panelinden spariş gözüküyor fakat kullanıcıya mail gitmiyor spariş detayı yada onay maili ama ikinci alışverişinde gidiyor mail.Yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Merhaba Mail ayarlarından test e-postası göndererek deneme yapabilir misiniz ? Bu bölümde bir hata mesajı belirecektir. Mesajı paylaşın çözmeye çalışalım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizarif Posted June 13, 2016 Author Share Posted June 13, 2016 Deneme E postası ulaşıyor bana.Sipariş giriyorum,sonra panelden iptal dediğim zaman şu hatayı alıyorum: An error occurred while sending the e-mail to the customer. Denemek için mail türkçe yapayım dedim ama oda fotoğraftaki hatayı verdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 linkdeki bulunan dil dosyasını yükleyin sorununuz düzelecektir, büyük ihtimal yüklediğiniz dil dosyasında bu alanda bulunan mail şablonları eksik... http://www.prestaeticaret.com/downloads/tr.gzip Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizarif Posted June 14, 2016 Author Share Posted June 14, 2016 Cevaplar için teşekkürler ama sorun devam ediyor.Herşey türkçe oldu fakat sanki ofotoğraftaki dosyalar eksik gibi.Kendim klasörler içine baktım,2 tanesi var gerisi yok maalesef.Ftp de yol gösterdiği klasörler yok.Bu dosyaları başka yerden temin etme imkanım varmı acaba? Tes mail gidiyor,faturada yazılıyor ama gitmiyor. Sevk irsaliyesi www.bizarif.com sayfası çalışmıyorwww.bizarif.com şu anda bu isteği işleme alamıyor.HTTP ERROR 500hatası alıyorum.Birde nedense heryerde KDV dahil yazıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 özelden ftp ve admin panel bilgilerinizi iletirseniz sorunu çözelim, basit bir işlem çok uğraştınız sanırım çözemeyeceksiniz, yardımcı olalım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizarif Posted June 15, 2016 Author Share Posted June 15, 2016 Çok sevinirim Şahin bey.Evet çözemedim bir türlü.Gönderiyorum bilgileri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizarif Posted June 16, 2016 Author Share Posted June 16, 2016 Sorun devam ediyor arkadaşlar.Yardımcı olabilecek varsa sevinirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 eğer tüm mail dosyaları olduğu halde mail çıkışı olmuyorsa hosting firmanız ile iletişime geçmelisiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizarif Posted June 16, 2016 Author Share Posted June 16, 2016 Şimdi sordum bakalım ne cevap verecekler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizarif Posted June 16, 2016 Author Share Posted June 16, 2016 Hosting firması şunu yazmış: Sunucu tarafında bir sorun bulunmuyor, bunu açık şekilde söyleyebilirim. Çünkü aynı sunucuda yüzlerce web sitesi aktif olarak çalışıyor. Yani herhangi bir sunucu konfigürasyonu eksikliği veya hatası değildir. Yazılım konusunda çok hakim olmadığım için daha detaylı yardımcı olamıyorum, üzgünüm. Bu durumda web üzerinde araştırmalar yapmak veya bir yazılımcıya danışmak faydalı olabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizarif Posted June 18, 2016 Author Share Posted June 18, 2016 Orjinal tema da çalışıyordu.Acaba o temanın dosyalarınımı alıp atsam içine ne dersiniz acaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts