alemburda Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 (edited) Presta için örnek csv dosyası lazım mümkünse saf excel halini paylaşırsanız sevinirim. Toplu ürün yüklemek için. Edited April 27, 2016 by alemburda (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Merhaba Yönetim panelinde import yaptığınız sayfada örnek dosya var oradan indirebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alemburda Posted April 28, 2016 Author Share Posted April 28, 2016 Merhaba Yönetim panelinde import yaptığınız sayfada örnek dosya var oradan indirebilirsiniz. İşte orada bi sıkıntı var çözemediğim örnek dosyalar için tıkladığında nedense 404 alıyorum. belki ingilizce kurup sonradan türkçe yaptığım için dökümanlar yoktur? Rica etsem örnek csv dosyalarını paylaşabilir misiniz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Merhaba Ektedir products_import.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
alemburda Posted April 28, 2016 Author Share Posted April 28, 2016 Merhaba Ektedir türkçe karakter uyarısı veriyor sanırım yazdığım yazıyı görmüyor bir türlü, sql phpmyadmin üzerinden yüklemeyi düşünüyorum hangi tabloları alıp yüklemem lazım? yada daha basit bir yolu var mı? Presta türkçe'de niye bu kadar sıkıntılı anladım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts