Hejka wszystkim, Jetem tu świeży, ale nie znalazłem nic na formum pod hasłem "swf". Chciałbym na podstronę wstawić plik swf, wyczytałem w necie (poza forum) że wystarczy edytować plik config.php w katalogu admin.... pomogło na tyle że mogę wskazać z dysku plik swf i odznacza się on na zielono (v), ale i tak nie ładuje się na serwer... tzn. na liście dostępnych plików/zdjęć go nie ma!!!
Próbowałem więc wrzucić przez FTP i osadzić kod z wykorzystaniem swf, ale dostaję info że pole opis zawiera niedozwolone opisy.
Jak zatem wstawić swf? Prestashop 1.6.1.4 na razie na hostigu home.pl (ale już nie długo )
Znalazłem wątek o swf w części ogólnej a nie wsparciu... post do usunięcia
Question
Tobas76
Hejka wszystkim,
Jetem tu świeży, ale nie znalazłem nic na formum pod hasłem "swf". Chciałbym na podstronę wstawić plik swf, wyczytałem w necie (poza forum) że wystarczy edytować plik config.php w katalogu admin.... pomogło na tyle że mogę wskazać z dysku plik swf i odznacza się on na zielono (v), ale i tak nie ładuje się na serwer... tzn. na liście dostępnych plików/zdjęć go nie ma!!!
Próbowałem więc wrzucić przez FTP i osadzić kod z wykorzystaniem swf, ale dostaję info że pole opis zawiera niedozwolone opisy.
Jak zatem wstawić swf?
Prestashop 1.6.1.4 na razie na hostigu home.pl (ale już nie długo )
Znalazłem wątek o swf w części ogólnej a nie wsparciu... post do usunięcia
Edited by Tobas76 (see edit history)Link to comment
2 answers to this question
Recommended Posts