2BC Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Może pomożecie. Właśnie zaimportowałem kilkaset produktów do sklepu, tylko że podczas importu zrobiłem dwa błędy: - zaznaczyłem SALE, i teraz każdy produkt jest na wyprzedaży, - nie dodałem paru kategorii. I teraz rodzi się pytanie. Czy można wykonać akcje grupowe na produktach, żeby: - usunąć masowo: Wyświetl ikonę "wyprzedaż" na stronie produktu oraz tekst na listingu produktów - dodać masowo produkty do kategorii ? Fajnie by było jakbym nie musiał usuwać wszystkiego i na nowo importować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 standardowo, w zapleczu nie ma takiego narzędzia, które pozwalałoby na masowe edytowanie produktów. Ale! możesz spróbować zaimportować tylko ten parametr dla produktów, które już masz w bazie. przed importem zaznaczasz opcję: "Force all ID numbers" na tak w csv masz kolumnę z id, i z parametrem który chces zmienić sprawdziłem to, działa :-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2BC Posted April 26, 2016 Author Share Posted April 26, 2016 Dzięki, bardzo dobre rozwiązanie. Temat rozwiązany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts