escalepion Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 arkadaşlar sipariş geçmişi sayfamda ürüne tıkladığımızda ürüne gitmiyor.bunu nasıl yapabiliriz acaba? prestashop forumlarına baktım konuyla ilgili pek bişey bulamadım.ingilizce forumlarda bile bu presta ile ilgili kaynak sıkıntısı var gibi.umudu kesmek üzereyim böyle basit bişeyi bile bulamıyoruz. bu arada prestada yeniyim. basit derken, bildiğimden değil ama birazcık web geliştirme biliyorum.eminim basit bir şeydir.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
escalepion Posted April 27, 2016 Author Share Posted April 27, 2016 yok mu şunun cevabını bilen hala ya? Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Merhaba Sipariş geçmişi sayfasında tekrar almaya tıkladığınızda ürün resimleri linkleri ile birlikte gelir. Burdan ürünlerin üstüne tıklarsanız ürün sayfasına gidebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Merhaba Sorunu daha belirgin şekilde anlatırsanız çözüm bulabiliriz. "Tıkladığımda gitmiyor" yerin tam olarak ne olduğunu anlatır mısınız ? Boş sayfa mı açılıyor ? Ürün bulunamadı sayfası mı açılıyor ? Aynı sayfa mı yeniden açılıyor ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
escalepion Posted April 29, 2016 Author Share Posted April 29, 2016 askinjew hocam işte öyle uğraşmak yerine pratik bir şekilde ürüne link vermek lazım.bütün alışveriş sitelerinde bu böyledir. mahmutgulerce hocam sipariş geçmişi sayfasında, ürünün üstünde link hiç oluşmuyor ya.tıkladığımda gitmiyor dediğim odur.url vereceğim yani ürün ismine.şu anda sadece isim gözüküyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts