wificon-eu Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 (edited) Witam Chciałbym zmienic układ strony produktów (myśle ze dla innych również się to przyda) Dokładnie chodzi mi o przeniesienie ze swojego standardowego miejsca niektórych rzeczy np: - zmiana szablonu produktu z 3 kolum na 2 (zrobione w tpl) -cechy produktu (zrobilem w pliku tpl, ale czasem pojawiaja się 2 sztuki) -układ koszyka + probowalem przeniesc ale jak produkt nie ma atrybutow to koszyk gdzies znika adres strony na ktorej pracuje to http://remitkaniny.pl Edited April 26, 2016 by wificon-eu (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Do edycji / modyfikacji strony produktu należy podejść indywidualnie więc przygotowanie tak szczegółowego opisu / instrukcji mija się z celem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wificon-eu Posted April 26, 2016 Author Share Posted April 26, 2016 Widac ze kolega nawet nie zerknal na strone co udalo sie zrobic. Gdyby zerknal to pewnie by zauwazyl ze roboy zostalo niewiele, no ale coz kazdy chce zarobic Prosze o konstruktywne odpowiedzi - bo zrobic się da i napewno nie wymaga to przerobki 30 plikow tylko pogrzebania w jednym. A juz tymbardziej napewno nie potrzeba pisac ksiazki na ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Ja natomiast przeczytałem post, zobaczyłem stronę, znowu przeczytałem post i dalej nie wiem co chcesz osiągnąć. Postaraj sie napisać bardziej szczegółowo i tylko to co chcesz poprawić, pisanie co zostało wykonane jest zupełnie zbędne (chociaż poniekąd daje nam informacje na temat błędów które popełniłeś). Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wificon-eu Posted April 26, 2016 Author Share Posted April 26, 2016 Chciałbym osiagnąc taki układ jak jest na zdjęciu w załączniku: Nie wiem czy da sie zmodyfikowac przycisk tak aby byl tylko tekst i ikona wiec najlewniej poprostu jakos przerobie aktualny - chyba ze ktos podpowie I ta dostępność standardowo pojawia sie jako In stock na zielonym tle - tu podejrzewam ze bedzie wiecej zabawy. Reszte jak widać powoli sobie ustawiam, co raczej nie robi problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
wificon-eu
Witam
Chciałbym zmienic układ strony produktów (myśle ze dla innych również się to przyda)
Dokładnie chodzi mi o przeniesienie ze swojego standardowego miejsca niektórych rzeczy np:
- zmiana szablonu produktu z 3 kolum na 2 (zrobione w tpl)
-cechy produktu (zrobilem w pliku tpl, ale czasem pojawiaja się 2 sztuki)
-układ koszyka + probowalem przeniesc ale jak produkt nie ma atrybutow to koszyk gdzies znika
adres strony na ktorej pracuje to http://remitkaniny.pl
Edited by wificon-eu (see edit history)Link to comment
4 answers to this question
Recommended Posts