art_o Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 (edited) Witam, używam najnowszej Presty 1.6.1.5 i mam problem, który występuje po stronie panelu administracyjnego: mianowicie nie można otworzyć listy produktów, ponieważ jest ona zbyt długa. Wyczytałem gdzieś, że można to obejść, wyłączając automatyczne pokazywanie się produktów w tej że liście. Tylko nie wiem jak to zrobić i który plik jest za to odpowiedzialny. W związku z tym proszę o pomoc, bądź naprowadzenie gdzie szukać. Edited April 26, 2016 by art_o (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 W panelu admina mamy przełączanie podstron produktów oraz możemy wybrać ilość wyświetlanych produktów na jednej stronie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
art_o Posted April 26, 2016 Author Share Posted April 26, 2016 Trochę nie oto mi chodzi. W momencie jak to pisałem była pożną godzina i może trochę niezrozumiale się wyraziłem. Przepraszam Miałem na myśli zakładkę Katalog - > Produkty w panelu administracyjnym. To tam nie wyświetla się lista z produktami. Po kliknięci na „produkty” pokazuje się tylko „biała strona”. Znalazłem taki artykuł, ale nie wiem jak do tego się zabrać (wątek zaczyna się w trzecim akapicie od od dołu). http://artelis.pl/artykuly/58381/Prestashop-i-bardzo-duza-baza-produktow Dziękuję za zainteresowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
2BC Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 w pliku defines.inc.php włącz debug mode: if (!defined('_PS_MODE_DEV_')) { define('_PS_MODE_DEV_', true); Spróbuj otworzyć stronę z produktami. Wyświetli się błąd. Podaj co się pojawiło. Wyłącz debug mode: if (!defined('_PS_MODE_DEV_')) { define('_PS_MODE_DEV_', false); Link to comment Share on other sites More sharing options...
art_o Posted April 26, 2016 Author Share Posted April 26, 2016 Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /czesci/classes/db/DbPDO.php on line 174 Z tym, że zwiększanie limitu pamięci nic nie daje Link to comment Share on other sites More sharing options...
2BC Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 A czy przypadkiem nie zwiększyłeś ilości wyświetlanych produktów na stronie ? Czyściłeś pamięć podręczną ? (wydajność->wyczyść pamięć podręczną) Link to comment Share on other sites More sharing options...
art_o Posted April 26, 2016 Author Share Posted April 26, 2016 Było 12 zmniejszyłem do 4, ale to chyba dotyczy strony frontowej, a mnie chodzi o panel administracyjny. Pamięć również wyczyszczona. Nic nie pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts