joke Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Prosím o radu. Najednou se mi přestaly načítat stránky v BO i FO. Někdy se to stane hned v úvodu, někdy až po volbě druhé stránky např.Katalog zboží. Jakoby nebylo dost paměti pro stránkování nebo se zbláznily nějaké indexy.Na webhostingu vše OK,nic není blokováno v IE na načítaných stránkách nebo blokace serverů či oken atd..Prostě zkončím na načítání. Např.: Spustím BO, lognu se a hned další strana (index.php) se někdy načte nebo se zasekne na triviálním načtení obrázku. Zvolím např. Moduly a skončím na "(Zbývá 33 položek) Stahování obrázku ..." a usne. Dlouhou dobu jsem na instalaci nesáhnul. Nyní jsem měnil jen ceny a asi u pěti položek zboží jsem duplikoval položky a zrušil původně nastavené kombinace. U duplikovaných jsem samozřejmě měnil obrázek-obal. Vše proběhlo bez chybových hlášek a korektně. CO S TÍM???? Teď už se nedostanu ani do objednávek v BO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Prosím o radu. Najednou se mi přestaly načítat stránky v BO i FO. Někdy se to stane hned v úvodu, někdy až po volbě druhé stránky např.Katalog zboží. Jakoby nebylo dost paměti pro stránkování nebo se zbláznily nějaké indexy.Na webhostingu vše OK,nic není blokováno v IE na načítaných stránkách nebo blokace serverů či oken atd..Prostě zkončím na načítání. Např.: Spustím BO, lognu se a hned další strana (index.php) se někdy načte nebo se zasekne na triviálním načtení obrázku. Zvolím např. Moduly a skončím na "(Zbývá 33 položek) Stahování obrázku ..." a usne. Dlouhou dobu jsem na instalaci nesáhnul. Nyní jsem měnil jen ceny a asi u pěti položek zboží jsem duplikoval položky a zrušil původně nastavené kombinace. U duplikovaných jsem samozřejmě měnil obrázek-obal. Vše proběhlo bez chybových hlášek a korektně. CO S TÍM???? Teď už se nedostanu ani do objednávek v BO. Zkusil bych DB na ktery ti to jeste bezelo bez chyb, kolikrat jakakoli uprava i v produktech muze hazet chybu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke Posted April 22, 2010 Author Share Posted April 22, 2010 Hmmm. Den práce přeceňování. Tomu se chci vyhnout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Hmmm. Den práce přeceňování. Tomu se chci vyhnout. Tak zalohu nynejsi, zkus starsi jestli to bude ono pokud ano tak naimportuj jen tabulku s cenama.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Zkusil bych pročistit DB, od blbostí co tam bejt nemusí, jako počet zobrazených stránek, připojení apod.... a pak bych asi hledal problém spíš na serveru, někdo ti zřejmě omezuje paměť... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke Posted April 22, 2010 Author Share Posted April 22, 2010 Na server jsem šel samozřejmě nejdříve. Proč hledat chybu u sebe, když to mohu svést na někoho jiného :-))) Tam chyba není. Mám stále pocit, že to souvisí s rušením kombinací u položek zboží, které asi neproběhlo korektně a někde jsou odkazy na neexistující obrázky. Tedy jasná chyba u mne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts