servetsarap Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Merhaba arkadaşlar, Kategorilerden alt kategorilere doğru indikçe en alt kategoriye kadar herşey normal ancak herhangi bir kategorinin en alt kategorisine geldiğimde görsellik problemi yaşıyorum. Daha önceden yoktu. Hata ayıklamada modülleri devre dışı bıraktım ancak düzelme olmadı o yüzden tahminimce herhangi bir modül yüzünden oluşan bir hata değil. En alt kategoriye indiğimde oluşan görüntü bu: Ek olarak farkettiğim bişey en alt kategoriye ininceye kadar kategoriler bloğu şu şekilde: Ancak en alt kategoride kategoriler bloğu footer'a iniyor: Kategoriler bloğunu devre dışı bıraktım ama soruna sebep olan bu modül değil Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profdizayn Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 dostum css ile ilgili olduğunu düşünüyorum css kodlarıyla oynamak zorundasın Link to comment Share on other sites More sharing options...
servetsarap Posted April 24, 2016 Author Share Posted April 24, 2016 teşekkür ederim. Nasıl başladı sebep olan şey neydi bilmiyorum ama sorun temadaymış. Default temaya dönünce sorun çözüldü. Teşekkür ederim: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts