Jump to content
  • 0

Problem z włączeniem sklepu

mateuszkameleon

Question

Witam. Jestem tu nowy i możlwe że taki temat już był ale goni mnie czas.

Mam problem z włączeniem sklepu. Działa teraz na adresie 'roboczym". Czas aby podczepić go pod domenę główną.

Nie wiem teraz czy wina z problemem włączenia leży po mojej czy po stronie firmy która posiada serwery w nazwa.pl

Firma wydzieliła mi miejsce na swoim serwerze na którym znajdowała sie stara strona.

Aby zbudować sklep utworzyłem tam folder do którego wrzuciłem pliki Prestashop.

Staramy sie teraz włączyć sklep pod domyślną domeną i nie wychodzi. Czy możecie koleżanki i koledzy sprawdzić czy wszystko mam dobrze skonfigurowane?

Bo nie wiem czy wina leży po mojej stronie czy po stronie tamtej firmy, że nie potrafią podczepić domeny pod dany katalog. Tamta firma rzecz jasna nie poda mi login i hasła do zalogowania się i sprawdzenia czy wszystko jest dobrze zrobione po ich stronie więc muszę mieć pewność czy po mojej stronie wszystko jest OK.

Wysyłam screeny do pomocy

Dziekuje.

post-1241098-0-96444600-1461309681_thumb.jpg

post-1241098-0-60653000-1461309682_thumb.jpg

post-1241098-0-15057500-1461309683_thumb.jpg

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Czyli domena ma byc przekierowana na katalog growers, i to ma zrobić administracja skoro ty nie możesz. Natomiast po twojej stronie pozostaje ustawić poprawny adres sklepu i tutaj screen3 przedstawia jak masz a więc w uri bazowy powinieneś teraz zostawić tylko /

Po zamianie uri powinieneś wygenerować na nowo plik htaccess.

Edited by endriu107 (see edit history)