siteuye Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Presta ile kurduğum sitenin linkleri falan İngilizce ve Türkçe olarak görünüyor buraya kadar sorun yok. Ancak asıl yapmak istediğim şu siteye ürün ve kategori eklerken hem türkçe hemde İngilizce olarak eklemek ve ziyaretçi Türkçe'yi seçtiğinde kategoriler ve ürünler Türkçe; İngilizce'yi seçtiklerinde kategoriler ve ürünler İngilizce gelsin istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bilgisi olan arkadaşlar fikir verirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Merhaba Tam olarak deneyemedima ancak Sanırım en üstteki bölümden dilleri değiştirerek kaydedersenizo o şekilde sonuca ulaşabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tufany Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Merhaba ,Ürünleri ve kategorileri oluştururken önce TR bilgilerini giriyorsun. daha sonra dil bayrak resmine tıklarsan kayıtlı diğer diller için alanlar açılır ordan da diğer dilleri yazman gerek. Bu şekilde girdiğin zaman mağazadan hangi dili seçersen o dilde girdiğin bilgiler gelir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siteuye Posted April 30, 2010 Author Share Posted April 30, 2010 Bir deneyeyim inşallah olumlu sonuç alırım. Sonucu yazacağım şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts