Profdizayn Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 merhaba site dillerinden türkçeyi sectiğimde ana sayfadaki bazı seyler kaboluyor mesela footer deki menüler, bazı resimler, headerki kayan yazı gibi modülleri kurcaladım ama bulamadım ayarını. Bunları tükçe dilde açılması için nasıl ayarlayabilirim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 merhaba site dillerinden türkçeyi sectiğimde ana sayfadaki bazı seyler kaboluyor mesela footer deki menüler, bazı resimler, headerki kayan yazı gibi modülleri kurcaladım ama bulamadım ayarını. Bunları tükçe dilde açılması için nasıl ayarlayabilirim? Merhaba, Birden fazla dil seçeneği mevcutsa, içeriklerin tamamı tüm aktif diller için girilmeli. Yani dil değiştirince görünmeyenler linkler, seçtiğiniz dilde karşılıkları olmadığı için boş çıkıyor. (İlgili alanı düzenlemek için açtığınızda inputların yan tarafında dil logoları var onlara tıklayarak ilgili diller için giriş yapabilirsiniz.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profdizayn Posted April 24, 2016 Author Share Posted April 24, 2016 Hocam teşekkür ederim. html modulundeki sorun sebebi ile göremiyormusum ama sonradan hallettim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts