zjarekz Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Cześć, zaczynam z presta dopiero wiec z góry sorrki za lamerskie pytanie byc moze ale szukałem i nie bardzo widziałem gdzies posta w tej kwestii. Chodzi o to ze nie mogę dodac nowego elementu menu ustawiając jako "Menu Type" URL. Wyswietla się informacja: "An error occurred while attempting to save. Please add URL for all languages." screen do pobrania: https://goo.gl/W3yL0u lub dorzucam załącznik. Jak modyfikuje element menu, ktory juz defaultowo jest dodany w szablonie to dla takiego elementu mege zmienic na "Menu Type" URL bez problemu, komunikat wyskakuje tylko w przypadku nowo dodanych. Jak temu zaradzić ? Z gory dzieki za pomoc -- Pozdr. Jarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Dokładnie tak jak tam jest napisane - trzeba wprowadzić URL dla każdego języka. Obok kontrolki do wprowadzania powinien być przełącznik języka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
zjarekz
Cześć, zaczynam z presta dopiero wiec z góry sorrki za lamerskie pytanie byc moze ale szukałem i nie bardzo widziałem gdzies posta w tej kwestii.
Chodzi o to ze nie mogę dodac nowego elementu menu ustawiając jako "Menu Type" URL.
Wyswietla się informacja: "An error occurred while attempting to save. Please add URL for all languages."
screen do pobrania: https://goo.gl/W3yL0u
lub dorzucam załącznik.
Jak modyfikuje element menu, ktory juz defaultowo jest dodany w szablonie to dla takiego elementu mege zmienic na "Menu Type" URL bez problemu, komunikat wyskakuje tylko w przypadku nowo dodanych.
Jak temu zaradzić ?
Z gory dzieki za pomoc
--
Pozdr. Jarek
1 answer to this question
Recommended Posts