bybilgili Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 merhaba arkadaşlar: ürünleri istediğim sıralamaya nasıl alabilirim teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 (edited) Merhaba nasıl bir sıralama düşünüyorsunuz ve kaç ürün mevcut? Edited April 20, 2016 by askinjew (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bybilgili Posted April 20, 2016 Author Share Posted April 20, 2016 merhaba şu an 40 civarında var ama her geçen gün ürün ekliyorum , eklediğim ürünler değişik kategorilerde olduğundan sıralamaya almak istiyorum mesala ana sayfada daha düzenli olur , Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 (edited) Anasayfada nekadar çok ürün olursa sayfanızın açılış hızı o denli yavaş olacaktır buda müşteri gezinme ve anlık ziyaretçilerinizin sayfayı erken terk etmesine neden olur. Eğer home bölümüne yani sizin için seçtiklerimiz bölümü olarak göstereceğiniz kısmdaki ürünleri sıralamak istiyorsanız buradaki ürünleri panelde işaretleyerek sürükle bırak şeklinde sıralarını değiştirebilirsiniz. Edited April 20, 2016 by askinjew (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bybilgili Posted April 20, 2016 Author Share Posted April 20, 2016 tekrar merhaba sürükle bırak olmuyor olsa yapacaktım zaten default tema kullanıyorum sitemin birinde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 (edited) soldaki kutucuğu işaretleyerek denediniz mi? Edited April 20, 2016 by askinjew (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bybilgili Posted April 21, 2016 Author Share Posted April 21, 2016 denedim , yine denedim olmuyor öyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 İlginç bir durum. Bir yerde atladığınız bir işlem olabilirmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bybilgili Posted April 21, 2016 Author Share Posted April 21, 2016 normalde kaydırma yapılacak yerlerde + işareti var ama ürün listesinde yok Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Sanırım admin panel dosyalarında bir değişiklik yapmışsınız. Normalde tavsiye edilen aynı versiyon prestashop admin dosyalarını tekrar yüklemenizdir. Ama bu gibi işlemleri yapmadan önce bu konuda daha deneyimli üstadlarımızın fikirlerini alsanız daha iyi olur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bybilgili Posted April 21, 2016 Author Share Posted April 21, 2016 teşekkürler . hiç değişiklik yapmadım aslında . çünkü ürün listesinde sıralama ben hiç görmedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 ürün listenizin ekran görüntüsünü atabilirmisiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bybilgili Posted April 21, 2016 Author Share Posted April 21, 2016 (edited) resim silindi Edited April 22, 2016 by bybilgili (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 (edited) Böyle bir hatayla hiç karşılaşmadım. Bu hatanın nedeni tablolama da yer silmeniz olabilir . Diye düşünüyorum. Birde prestashop versiyonunuz nedir ? Stabil olanmı acaba? Edited April 21, 2016 by askinjew (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
escalepion Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Anasayfada nekadar çok ürün olursa sayfanızın açılış hızı o denli yavaş olacaktır buda müşteri gezinme ve anlık ziyaretçilerinizin sayfayı erken terk etmesine neden olur. Eğer home bölümüne yani sizin için seçtiklerimiz bölümü olarak göstereceğiniz kısmdaki ürünleri sıralamak istiyorsanız buradaki ürünleri panelde işaretleyerek sürükle bırak şeklinde sıralarını değiştirebilirsiniz. hocam bu sizin için seçtiklerimiz kısmını tam olarak anlatabilir misiniz? ben yeniyim de... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts