ujlaki Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Szevasztok!Nem tudom felkonfigurálni a Paypal fizetést: Létrehoztam a Paypal fiókot, lekértem az adatokat, a Prestashopban a Paypal modul konfigurálásánál beírtam a megfelelő helyekre, de amikor a végén elmentem az adatokat, hibajelzést ad:Erreur !You need to complete the PayPal identification Information in step 3 otherwise you won't be able to accept payment. Látszólag mindent jól csinálok, mégis. Valakinek ötlete? Kösz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan6723 Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Szevasztok! Nem tudom felkonfigurálni a Paypal fizetést: Létrehoztam a Paypal fiókot, lekértem az adatokat, a Prestashopban a Paypal modul konfigurálásánál beírtam a megfelelő helyekre, de amikor a végén elmentem az adatokat, hibajelzést ad: Erreur ! You need to complete the PayPal identification Information in step 3 otherwise you won't be able to accept payment. Látszólag mindent jól csinálok, mégis. Valakinek ötlete? Kösz! Szia, Lehet rossz eszrevetel, de talan segit: Aktivaltad a paypal fiokot? Osszekototted bankszamlaval, bankkartyaval? Visszaigazoltad ezeket? Visszaigazoltad a cimedet? stb... Anno amikor en csinaltam paypal szamlat maga a paypal fiok elkeszult 1 perc alatt az emailt vissza tudtam igazolni 2 perc alatt de az account nem volt hitelesitve, na az kb 1 hetembe tellet ez nagyon regen volt, lehet azota mar sok minden valtozott, de a hibauzenetbol nekem ugy tunik nincs hitelesitve a paypal fiokod. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Valamint a paypal-on belül a konfigurációban van egy harmadik lépés, azt meglested? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ujlaki Posted April 25, 2016 Author Share Posted April 25, 2016 Szevasz, Attila! A Business account setup négy lépésból áll: 1. You've confirmed your email - OK 2. Add your bank account - ezt próbáltam, nem engedte 3. You’ve confirmed your business name - OK 4. Lift limits and move funds more easily - ezt még nem csináltam meg A Payment setup Option A - Set up API credentials Option 2 - ezt megcsináltam, beállítottam a backoffice-ban, de nem fogadja el, ekkor jelzi a hibát. Mit javasolsz? Laci Link to comment Share on other sites More sharing options...
ujlaki Posted April 26, 2016 Author Share Posted April 26, 2016 Próbaképpen csináltam fix PayPal gombot, és tudtam magamtól vásárolni, tehát szerintem a PayPal fiók rendben van. L. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ujlaki Posted April 28, 2016 Author Share Posted April 28, 2016 Biztos, hogy ez Prestashop hiba. Felraktam Abantecartot, az azonnal elfogadta a Paypal fizetést. Mit lehet csinálni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Valószínűleg verziószám probléma. Nem írtad, hogy milyen verziót használsz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ujlaki Posted April 28, 2016 Author Share Posted April 28, 2016 Version : 1.6.1.5, 1.4.11.1 Köszönöm, hogy próbálsz segíteni. Most egy alkönyvtárban felraktam újra a Prestashopot, és azonnal konfiguráltam a Paypalt: csont nélkül engedte. Eredetileg ugye felraktam a magyar nyelvi részt, beállítottam pár modult, és csak utána kezdtem a Paypalt, most meg ezzel kezdtem. Úgy néz ki tehát, hogy vagy valamelyik modul, vagy valami más rontotta el. Lehetne, hogy újratelepítem, megcsinálom a Paypalt, és csak utána a többi alakítást, de az a gondom, hogy már egy rakás kategóriát, terméket felraktam, hetek munkája van benne, nem tudom újra kezdeni a semmiből. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 miért van két verziószám feltüntetve? melyiken hibádzik a paypal? valamint nem sandboxban próbálkozol véletlenül? más hibaüzenet nincs, esetleg a paypal felső részében a modul beállításában? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ujlaki Posted June 3, 2016 Author Share Posted June 3, 2016 Megoldódott. Kínomban letöröltem a PayPal modult, és felraktam újra. Érdekes, hogy először ez sem segített, de amikor másodszor is megcsináltam, egyszercsak megjavult. Köszönöm a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Örülök, hogy megoldódott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts