Novincza Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Witam, Poszukuję modułu pozwalającego na większa ingerencję w dostępności produktów niż standardowe 2 opcje (Tekst gdy ilość<0. Dostępność, Tekst gdy ilość=0 a towar dost. na zamów.). Nie chodzi mi o proste dodanie 3-go warunku czy też pięciu, ale o jakieś zarządzanie tym (oraz czasami realizacji). Widziałam sklep, który posiadał 2 różne dostępności na karcie produktu(niestety nie potrafię go ponownie odnaleźć), tak jakby pokazywał stan w dwóch różnych magazynach jednocześnie. Niestety zabawa z magazynami nie dała mi takiego efektu. Chodzi o to, że sama mam swój magazyn, niekoniecznie wypełniony po brzegi, do tego dla jednego produktu mam kilku różnych dostawców z różnymi magazynami i czasami realizacji. Przykładowo: Mój magazyn - Dostępne, czas realizacji 1 dzień Dostawca 1 - Dostępne, czas realizacji 2 dni Dostawca 2 - Dostępne, czas realizacji 5 dni Czasami jest to większa ilość dostawców dla danego produktu ze względu na dużą rotację (dziś jest, jutro nie ma). Wiem, że jest jakiś moduł "czas reaalizacji zależnie od dostawcy", ale nie wiem jak działa i czy nie ogranicza opcji tylko dla ściągania towaru od dostawcy wykluczając mój własny magazyn. Ma ktoś jakiś pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novincza Posted May 6, 2016 Author Share Posted May 6, 2016 Nikt, nic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 takie rzeczy tylko w dedykowanym rozwiazaniu/sklepie Link to comment Share on other sites More sharing options...
sannjas Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Udało się znaleźć rozwiazanie? Też go szukam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts