adamek0123 Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Witam, Znalazłem pewien moduł i dodał mi on MOJE POWIADOMIENIA do panelu klienta ale do czego on służy i jak z niego korzystać. Oto zdjęcie https://scr.hu/889KPr Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Przy tak zadanym pytaniu, jedyną słuszną odpowiedzią było by wstawienie zdjęcia co ten moduł robi z napisem "Do tego służy". Może napiszesz coś więcej? Co to za moduł, jak sie nazywa, w jakiej jest wersji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamek0123 Posted April 17, 2016 Author Share Posted April 17, 2016 Przy tak zadanym pytaniu, jedyną słuszną odpowiedzią było by wstawienie zdjęcia co ten moduł robi z napisem "Do tego służy". Może napiszesz coś więcej? Co to za moduł, jak sie nazywa, w jakiej jest wersji? Właśnie nie wiem co to za moduł ale może sprawdzę i znajdę chyba to Mail alerts v3.6.0 - przez PrestaShop Sends e-mail notifications to customers and merchants. tak to to Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Moduł wysyła emaile, do admina sklepu o nowym zamówieniu, do klienta gdy produkt którego nie było na stanie już jest, sam zobacz w jego konfiguracji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamek0123 Posted April 17, 2016 Author Share Posted April 17, 2016 Moduł wysyła emaile, do admina sklepu o nowym zamówieniu, do klienta gdy produkt którego nie było na stanie już jest, sam zobacz w jego konfiguracji. A czy mógłbyś bardziej po polsku bo nie rozumiem za bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamek0123 Posted April 17, 2016 Author Share Posted April 17, 2016 Przy tak zadanym pytaniu, jedyną słuszną odpowiedzią było by wstawienie zdjęcia co ten moduł robi z napisem "Do tego służy". Może napiszesz coś więcej? Co to za moduł, jak sie nazywa, w jakiej jest wersji? Jak to dokładnie działa bo włączyłem opcje zamawiania kiedy nie ma produktu i ilość ustawiłem na 0 na e-mail mi przyszło ale klientowi już nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolwild Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 mailalerts - Powiadomienia poczty - polskie tłumaczenie powinno rozwiązać problem. Zamień w tłumaczeniach modułu. pl.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Klient musi kliknąć na karcie produktu że ma go powiadomić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts