Agaiwo Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Witam Tak jak w temacie, problem jest taki że nie wyświetlają mi się zdjęcia produktów po przeniesieniu na nowy serwer. Nie mogę znaleźć przyczyny. Przyjazne linki to sprawdzałem (wyłączałem/włączałem), zmieniłem prawa do folderów ze zdjęciami na 777 i nic. Ktoś wie jak to naprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 W panelu się wyświetlają? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Wszystkie inne linki działają? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agaiwo Posted April 17, 2016 Author Share Posted April 17, 2016 Właśnie jeżeli chodzi o linki do zdjęć to jak wprowadzę ich ścieżkę adresową to też ich nie widzi. Ale o skoro przykładowo zdjęcie ma adres http://xxxxxxxx.pl/923-thickbox_default/zdjecie.jpg To zdjęcia powinny być w folderze "public_html" a dalej foldery tak jak np "923-thickbox_default" i w nich zdjęcia prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Zdjęcia do produktów są przechowywane według schematu np. dla zdjęcia 923-thickbox_default/zdjecie.jpg będzie to lokalizacja: public_html/img/p/9/2/3/TUTAJ_ZDJĘCIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agaiwo Posted April 17, 2016 Author Share Posted April 17, 2016 (edited) Tyle że problem jest taki że te zdjęcia ściągnąłem programem który ściąga całą stronę z podfolderami (a on je pobrał właśnie w takich folderach jak "923-thickbox_default"). Musiałem tak zrobić dlatego że wcześniej sklep był na PrestaCloud, a wtedy z tego co wiem nie ma się dostępu do tych folderów w FTP. Chyba że się mylę i da się je jakoś pozyskać? Edited April 17, 2016 by Agaiwo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts