joa Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Witam, korzystam z domyślnego szablonu. Problem polega na tym, że znikają produkty ze strony głównej w momencie gdy ukryję ceny dla gości i odzwiedzających. Chcę aby produkty na stronie głównej były widoczne ale bez cen. Z góry dzięki, Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Sprawdziłem właśnie u siebie na PS 1.6.1.4 i nie dzieje się tak, w edycji grup klientów wyłączyłem ceny dla gości i odwiedzających i na stronie głównej (w zakładce popularne) produkty są bez cen. Chyba potrzebujemy więcej szczegółów, jak wersja, jak dokładnie to ustawiasz itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 joa Posted April 16, 2016 Author Share Posted April 16, 2016 Witaj, przeinstalowałem Preste i zrobiłem dokładnie tak samo od początku, niestety ceny są widoczne tak samo dla gości i zalogowanych. W Klienci -> Grupy -> Odwiedzający i Goście mają zaznaczone NIE w miejscu Pokaż ceny, widoczny jest też czerwony krzyżyk przy obu tych grupach. Nie mam pojęcia co jest grane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 joa Posted April 17, 2016 Author Share Posted April 17, 2016 Sprawa rozwiązana. Okazuje się że wyłączenie cen, działa tylko jeżeli dana grupa (Goście/Odwiedzający) mają widoczne ceny brutto. Jeżeli zaznaczymy cenę netto, wówczas ceny się pokazują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 To musi być jakiś błąd. Jaka to wersja Presty jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 joa Posted April 17, 2016 Author Share Posted April 17, 2016 1.6.1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
joa
Witam,
korzystam z domyślnego szablonu. Problem polega na tym, że znikają produkty ze strony głównej w momencie gdy ukryję ceny dla gości i odzwiedzających. Chcę aby produkty na stronie głównej były widoczne ale bez cen.
Z góry dzięki,
Pozdrawiam
5 answers to this question
Recommended Posts