Jump to content
  • 0

Jak zmienić kolor?

Meka99

Question

18 answers to this question

Recommended Posts

• 0

@Daresh @endriu107 problem w tym, że nawet w konsoli nie mogę zmienić koloru tej stopki także dosyć dziwne, Wy możecie? www.meka99.cba.pl 

kolejna sprawa to taka, że jak widzicie na górze ten przesuwający sie automatycznie slider czy jak to sie tam zwie to jest opis "EXCEPTEUR OCCAECAT..." i mam już w pliku homeslider.css w modułach zmieniony ten tekst a nadal mam ten oryginalny więc też nie rozumiem, ciasteczka strony jakieś usunąć czy co? 

• 0

Wybrałeś sobie w szablonie jeden z dostępnych wariantów, teraz to działa tak ze część styli bierze z global.css a część z theme8.css

Folderem wykonawczym ciężko nazwa konkretnie jakiś folder, jeśli masz na myśli pliki do których mógłbyś dokleić kod to z pewnością są to pliki w folderze szablonu który wykorzystujesz, równie dobrze folderem wykonawczym może być np. folder modułów gdzie też jest to możliwe tworząc moduł.

• 0

ostatnie mam nadzieje pytania

1. jak dodać na samym dole na środku napis  obojętnie jaki (chce tam wstawić prawa autorskie), nic nadzwyczajnego czysty biały napis tylko nie wiem który plik
2. http://moto-odcina.pl/glowna/9-dsasda.html widzicie border przy "dodaj do koszyka" niebieski? między koszykiem a napisem jest biały a potem niebieski i nie umiem go zmienić, no w plikach edytorze grzebie i nic
3. polecacie jakiś moduł do przesyłki pobraniowej? cashondelivery nie działa bo po kupnie użytkownikowi nie znika nic z koszyka, ja nie dostaje powiadomień
4. polecacie jakiś moduł do przydzielenia dostawcy np przelewu lub pobrania? shiptopay nie działa 
@endriu107
 @Daresh

Edited by Meka99 (see edit history)

• 0

@endriu107 mógłbyś mi polecić jeszcze jakiś fanbox (facebook) na strone? ostatnio znalazłem na necie a teraz nie moge sie doszukać, i działał tylko sie wklejało do htmlbox ;/ 

1. footer.tpl okej ale jak tam dodam sam tekst z np kodem żeby był biały czy coś to nie bedzie to działać z tego co widze, trzeba to połączyć z css czy coś? jak to zrobić?

2. z tymi liniami chyba coś Ci sie pomieszało 
"
 491 .box-info-product .exclusive:after {

492 background: url(../img/border-1.gif) repeat-y 0 0;
   493 position: absolute;
    494  top: 0;"

3. nawet ich nie dotykałem oprócz wgrania przez panel admina na stronie, konfiguracji to tam jest dwa okienka także nie wiem co mogłem zepsuć
Edited by Meka99 (see edit history)

• 0

1. normalnie jak zwykły kod html a klasy css możesz dorzucić np do pliku global.css

2. co mi sie pomieszało? Jest tak jak napisałem linia background: url(../img/border-1.gif) repeat-y 0 0;.

3. sprawdź w zakładce Zaawansowane > Wydajność czy nie masz przypadkiem wyłączonego nadpisywania.

Edited by endriu107 (see edit history)

• 0

Trochę zaśmiecasz forum upychając wszystko do jednego tematu.

1 temat = 1 zagadnienie lub 1 pytanie
- Jeżeli masz więcej pytań, otwórz więcej nowych tematów!
- Nie zadawaj pytania w wątku, który zajmuje się innym tematem. Otwórz nowy wątek, nie ma w tym nic złego.