bybilgili Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 (edited) merhaba arkadaşlar; e-posta ayarları doğru olmasına rağmen bir yerde hata var deneme mesajı gitmiyor sunucu firmam bir sıkıntı olmadığını yazılımla alakalı olduğunu söyledi nereleri kontrol etmem gerekir teşekkürler Edited April 14, 2016 by bybilgili (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 merhaba arkadaşlar; e-posta ayarları doğru olmasına rağmen bir yerde hata var deneme mesajı gitmiyor sunucu firmam bir sıkıntı olmadığını yazılımla alakalı olduğunu söyledi nereleri kontrol etmem gerekir teşekkürler Merhaba, Daha önce bu ayarları yaptıktan sonra tarayıcı, "bu bilgileri kaydetmek ister misiniz?" gibi bir soru sorduğunda "evet" derseniz o alana bu bilgileri kaydetmiş oluyor ve şifre değişikliği olduysa burdaki bu küçük problemden dolayı sorun yaşanabiliyor. Yani, farklı bir tarayıcı ile bu bilgileri tekrar girin ve deneyin. Sorun devam ederse, host 'a özel bir PHP Smtp sınıfı yükleyip, oradan gönderim yapmayı deneyebilirsiniz. Eğer bu şekilde gönderim gerçekleşirse PS tarafında konfigürasyon hatası olduğu ortaya çıkacaktır ama düşük bir ihtimaldir bu. İyi çalışmalar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bybilgili Posted April 15, 2016 Author Share Posted April 15, 2016 Şahin hocam , çok teşekkürler tarayıcı değiştirdim , şifremi tekrar girdim koca sorun 1 snyde çözüldü Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaWSu1T Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 lanet olası çerezler yüzünden aynı sorunu bende yaşamıştım bu arada ben mail sunucusu olarak kurumsal yandex kullanıyorum size de öneririm Link to comment Share on other sites More sharing options...
bybilgili Posted April 15, 2016 Author Share Posted April 15, 2016 teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizarif Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Bendede mail de türkçe karakter sorunu var acaba nasıl düzeltebilirim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts